domin54
Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 1, Wysłany: 2008-11-14, 12:05 Ciekawe konspekty na lekcje języka angielskiego
Witajcie. Chętnie zapoznam się z ciekawymi konspektami lekcji, szczególnie takimi opisującymi pracę z dziećmi przez zabawę. Ja staram się na różne sposby aktywizować dzieci na kursach, które prowadze. Bardzo proszę o odpowiedź, ewentualnie wymienimy się pomysłami. Piszcie tutaj lub do mnie na domin54@poczta.onet.pl Pozdrawiam Szanowni koledzy i koleżanki.
domin54
Post nr 5, Wysłany: 2009-02-14, 09:56 Konspekt lekcji języka angielskiego
Proszę zapoznać się z nowo opublikowanymi konspektami lekcji m.in tym: Konspekt lekcji języka angielskiego Mam nadzieję, że wykorzystacie je Państwo do tworzenia własnych, pełna lista dostępna tutaj: Konspekty
[student]effcyk
Post nr 6, Wysłany: 2009-09-21, 07:14
Witam. Jako że sprawa mnie dość nagli przechodzę do jej sedna. Obecnie kończę odbywanie praktyk w Technikum. Konspekty muszą być napisane po ang. .Niestety nauczycielka, pod opieką której jestem w tym technikum, nie mogła znależć u siebie takiego przykładowego konspektu a ja na internecie też niestety nie znalazłam. Czy jakaś życzliwa osoba, która posiada takowy, mogłaby mi pokazać taki przykładowy konspekt z lekcji języka ang. po angielsku? Byłabym ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam
cammie3
Wiek: 25 Dołączyła: 02 Lis 2009 Posty: 1 Skąd: warmińsko-mazurskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum