mbj1982
Przedmiot nauczania: Ekonomia
Wiek: 1982 Dołączyła: 19 Sie 2008 Posty: 2 Skąd: opolskie
Post nr 1, Wysłany: 2008-08-19, 19:39 książki dla sprzedawców
Witam
od tego roku przydzilono mi do nauczania zadadnicza szkole zawodową kształcącą w zawodzie sprzedawca.ucze titaj przedmiotów sprzedaż towarów oraz pods.działalności handloweji nie moge do tego dostac książek. POMOCY GDZIE SZUKAC
W programie nauczania dla zawodu jest podana literatura. Inna sprawa, że żadna z podanych pozycji nie jest napisana pod potrzeby tych przedmiotu w ZSZ. Polecam podręczniki z wyd. Ekonomik.
mbj1982
Przedmiot nauczania: Ekonomia
Wiek: 1982 Dołączyła: 19 Sie 2008 Posty: 2 Skąd: opolskie
Post nr 3, Wysłany: 2008-08-20, 15:51
no właśnie ja juz przejrzałam program i tam jest kilka pozycji ale rzeczywiście ich zakres nieco odbiega od programu , jest ponoc ksiązka podst dział. handlowej autostwa bogusławskiej alnie nie moge tego nigdzie dostac, jest tez ksiązka sprzedaz towarfów bączka ale tez jej nigdzi enie ma.... i co tu robic?
mbj1982, musisz sprawdzić jakie treści masz w podstawie programowej i w programie nauczania następnie poszukać na ten temat informacji w innych książkach - musisz tylko wziąć poprawkę, że to nie studenci czy młodzież w liceum i nie podawać zbyt wiele wiadomości oraz przedstawić je w przystępny (ciekawy ) sposób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum