Dorota_G, przestań uprawić na forum krypto reklamę
Osoby Fyfftof, Dorota_G, to osoby piszące pod tym samym IP a wg danych podanych na forum jedna jest z wielkopolskiego a druga z dolnośląskiego
daję pierwsze ostrzeżenie za oszustwo
To jest reklama, za którą nie musi się płacić i oszukiwanie czytających. Powinno być tępione, bo inaczej 80% wpisów na forum będzie zabawą pracowników działu marketingu.
Ale przecież uprzykrzając życie użytkownikom forum zniechęca się potencjalnych klientów. Zwłaszcza, jeśli reklama obraża inteligencję grupy docelowej.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Chciałabym znegować to co zostało napisane.
NIkt nie wziął pod uwagę, ze pisze ze szkoły - internet bezprzedowy. No i jakby nie patrzeć, pracujemy na jednym systemie.
Nie ukrywam, ze sie zbulwersowałam. Kolega Krzysztof uczy, jak sie okazuje w mojej placówce.
Obecnie uczę we Wrocławiu, ale jestem z Piły - Wielkopolska.
Firmie raczej nie jest potrzebna reklama. Prezynajmniej ja nie jestem od tego by ją reklamować
NO cóż. NIe chciałam negować Waszej inteligencji.
Przykro mi, ze zostałam tak odebrana. Chciałam tylko poznać Wasze opinie, bo osobiście jestem zadowolona.
Sądzę, ze moja mała radość z tego forum, właśnie wygasła. No cóż.
Nie ukrywam, ze sie zbulwersowałam. Kolega Krzysztof uczy, jak sie okazuje w mojej placówce.
Myślisz, że stali bywalcy forum nie wiedzą, że prawdopodobieństwo przypadkowego spotkania się tu na forum dwóch nauczycieli z jednej szkoły, rejestrujących się tego samego dnia w odstępie godziny na forum i zabierających głos akurat w tym samym, mało istotnym dla problemów tu poruszanych wątku jest właściwie zerowe?
Dorota_G, wierze Ci bez zastrzeżeń! Łysenkizm też popieram! To wszystko jest spiskiem anestezjologów, jako zemsta na wydzielenie nowej specjalizacji z anestezjologii. Przejrzałem na oczy!
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum