otaka,
no właśnie ja też potrzebuje odpowiedzi na to pytanie pomocyyy!!!!!!!!! pomóżcie mi proszę dokładnie na te same pytania co Sabina Franczak potrzebuję odpowiedzi
Witam! czytałam Twoje posty i chcialabym Cie prosic o pomoc w sprawie teorii naukowych tj..Jakie problemy praktyczne skłoniły Was jako nauczycieli kiedyś do sięgnięcia po teorie naukowe?
2.Jakie to były teorie?
3.Z jakimi teoriami naukowymi zapoznaliście się w procesie studiowania?
bardzo bym prosiła o odpowiedź.z góry dziekuje:)
Basso profondo
Post nr 19, Wysłany: 2009-10-14, 14:40
To jest chyba jakiś psychicznie chory człowiek. Pod różnymi nickami powtarza to samo.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
moj drogi staruszku napisałam na 2 forach i na dodatek pod tym samym nick-iem więc nie wpieprzaj się w nie swoje sprawy struchu Ty ;p bo zabierasz mój cenny czas
moj drogi staruszku napisałam na 2 forach i na dodatek pod tym samym nick-iem więc nie wpieprzaj się w nie swoje sprawy struchu Ty ;p bo zabierasz mój cenny czas
Co takiego????
Proszę o zbanowanie. Bez ostrzeżenia.
Basso profondo
Post nr 22, Wysłany: 2009-10-14, 16:48
Agnieszka1988 napisał/a:
zabierasz mój cenny czas
Jesteś ofiarą reformy Handkego?
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Post nr 24, Wysłany: 2009-10-26, 18:56 koncepcje i praktyki nauczania- POMOCY!!
W ramach zajęć z koncepcji i praktyk nauczania muszę zadać 3 pytania nauczycielom, niestety moi byli nauczyciele nie potrafili odpowiedzieć na te pytania bardzo proszę o pomoc. Oto te pytania:
1. jakie problemy praktyczne sklonily pania/pana kiedys po teorie naukowe?
2. jakie to byly teorie?
3) z jakimi teoriami naukowymi zapoznaly sie w procesie studiowania pedagogiki?
Jesteście zapatrzonymi w siebie dupkami. Gdzie bym nie zadała tego pytania to odpowiadają mi chamskimi komentarzami że już wcześniej odpowiadali na te pytania na innych postach i żebym poszukała ale jak znajde jakiś temat z zapytaniem o teorie naukowe to tam ludzie też są spławiani komentarzami w stylu: "Znowu o tych teoriach? Poczytaj wcześniejsze posty, już chyba dwie studentki o to pytały". Więc z łaski swojej odpowiedzcie na te pytania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum