Joanna_Moron
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 27 Dołączyła: 07 Mar 2010 Posty: 1 Skąd: małopolskie
Post nr 46, Wysłany: 2010-03-07, 19:40 te teorie
Witam, własnie czytam jak nauczyciele traktują studentów, ( nie bedę komentowac wypowiedzi agnieszki bo rzeczywiście przesadziła) ale sama jestem nauczycielem i moja znajoma prosiła mnie o tą sama ankietę, oni po prostu szukaja pomocy, i bedzie ich sporo, Akademia Pedagogiczna ma sporo studentów, dziwię się ze niektórzy pedagodzy o tym nie pomysleli ( chyba nikt nie był by tak głupi zeby pisac w tej samej sprawie kilka razy pod róznymi nikami) a wiec czemu nikt im nie pomógł ? czyzbysmy nie stosowali zadnych teorii naukowych czy po prostu nie chce się nam myslec i szukac takich przykładów, jestesmy zbyt leniwi czy zadufani w sobie i nie pozawalamy innym się uczec od nas, a własnei po to pracujemy w tym zawodzie zeby uczyc,
powodzenia dla studentów z ta ankieta
Joanna_Moron zgadzam się z tobą w 100% Ja jestem studentką 2 roku pedagogiki i jeśli chodzi o te pytania to muszę powiedzieć tu wszystkim którzy mają coś do tych wszystkich studentek, że to są pytania do napisania pracy i mają być one zostać zadane nauczycielowi z wieloletnim stażem bo jak student ma mieć jakieś problemy naukowe więc szukają tu pomocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum