Basso profondo
Post nr 1, Wysłany: 2011-06-27, 20:25 Nasz forumowicz robi piękną rzecz
Bez żadnego własnego interesu chcę Wam polecić to, co robi nasz forumowy Kolega, popularyzując edukację klasyczną. Poczytałem u niego trochę artykułów, przeszedłem darmowe kursy, potem sięgnąłem nawet po materiały płatne (a jestem mocno nieufny w takich sprawach:) ). No i ...jestem zachwycony. Nareszcie ktoś, kto - bardzo profesjonalnie - mówi o wychowaniu językiem wartości i konkretnych sprawności nauczyciela, a nie językiem psychologii. O wychowaniu rozumianym jako kształtowanie u ucznia określonych cech charakteru, nie zaś wpajaniu mu jakichś ideologii.
Niech Was nie zwiedzie ta trochę nowomodna strategia marketingowa i sztuczki w rodzaju "gwarancja zwrotu gotówki" albo "bonusy" itp.
To nie jest raczej język naszego Kolegi, lecz właściciela platformy Interkursy.
Pod podanym linkiem znajdziecie jednak kurs zawierający prawdziwie mądre treści. Ja słucham teraz trzeciego odcinka i ...chłonę z zapałem.
Dzięki Ci, @hnatio. Zapładniasz umysły.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
magdalenkajulia
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 32 Dołączyła: 15 Cze 2010 Posty: 61 Skąd: zachodniopomorskie
Post nr 2, Wysłany: 2011-06-28, 22:11
zachęciłeś mnie zapisałam się na newsletter i ściągnęłam 2 e-booki, zabieram się za czytanie
Basso profondo
Post nr 3, Wysłany: 2011-06-29, 18:20
I dobrze. Niech se chłop zarobi, bo ciężką pracą zasłużył
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum