temat wątku jest inny niż to, jak sumiennie wywiązuje się ze swoich obowiązków nauczyciel, czy się angażuje w pomoc uczniom, rodzicom itd.
A na sam koniec prowokacja, która zmyliła największe wygi tego forum.
Ech......
Rzekłbym nawet, że jest wskazany...dla podtrzymania rozmów na ten przykład.
Prowokacja? No cóż, nie wiem jak te wygi, ale ja czasem trolla wyczuję innym razem nie...fakt jest faktem, że co poniektórzy wypisują głupoty zupełnie na poważnie, bez intencji prowokowania...
Adriannn
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 1999 Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 178 Skąd: pomorskie
Post nr 183, Wysłany: 2011-06-08, 15:46
vuem napisał/a:
co poniektórzy wypisują głupoty zupełnie na poważnie, bez intencji prowokowania...
Nawet miwues się pogniewał widzę . Unikajmy więc błędów w miarę możliwości, jesteśmy przecież nauczycielami.
Oczywiście uważam to za słuszne stwierdzenie.
Tak więc oczywiście staram się w każdej sytuacji tych błędów unikać. Ale jeśli klepiąc w klawiaturę nieświadomie, czy przypadkiem tę spację wklepię lub tez nie dość pewnym ruchem Alt wcisnę i ogonka zabraknie, czy literkę zgubię, to chyba nie powód, by zamieszczać 150 postów w obronie polskiej ortografii.
I nadal powtarzam, że to co się pisze jest ważniejsze od tego jak.
Idiotyzm będzie idiotyzmem, choćby przepiękną polszczyzną został napisany.
Kiedy człowiek jest młody to chce zostać policjantem, lekarzem, strażakiem, piłkarzem czy właśnie nauczycielem. Nie da się chyba tego wykonywać bez jakiejś pasji.
Tutaj musi być jakaś misja.
A ty brum brum jeżeli jesteś naprawdę nauczycielem to musisz zrozumieć że jesteś chyba za młoda do gimnazjum. Tam trzeba mieć nerwy i jaja ze stali
I jeszcze ten przedmiot... vuem, dobre to było na 3 stronie
"a sama będziesz przezywać katusze nie rozumiejąc czemu te cholerne bachory umlałami się nie pasjonują " hahaha
Mało kto lubi "umlały"
brum brum życie to nie bajka, nie głaszcze cię po jajkach.
Rozumiem, że ty zawodowo zajmujesz się archeologią?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum