Awans zawodowy, publikacje nauczycieli, nauczyciele
Strona głównaForumSklep

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
oskarzenie nauczyciela przez uczniow
Autor Wiadomość
koma

Post nr 61, Wysłany: 2012-01-28, 19:34   

monimyszek napisał/a:
Nikt jednak tego odwaznego nie poparl.

A Ty?

monimyszek 

Przedmiot nauczania: geografia
Post nr 62, Wysłany: 2012-01-28, 19:37   

koma napisał/a:
monimyszek napisał/a:
Nikt jednak tego odwaznego nie poparl.

A Ty?

mnie wtedy nie było...

katty 

Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 63, Wysłany: 2012-02-07, 21:07   

Moni, przepraszam, że nie do końca na temat (który mi się nieco nie mieści w głowie, jakoś nie bardzo umiem sobie wyobrazić, żeby dzieci w ten sposób ze mną postąpiły, a uczę różne gagatki i guru pod względem trzymania uczniów w ryzach nie jestem), niemniej próbujesz się nam tutaj sprzedać jako dobry, wymagający nauczyciel o wspaniałych kompetencjach, tymczasem Twój sposób wypowiedzi (zarówno "graficzny", jak i stylistyczno-gramatyczno-leksykalno-ortograficzny) sprawia, że mam dysonans poznawczy. Czuję się mniej więcej, jakbym rozmawiała z mającym zrobić dobre wrażenie ekspertem od PR-u, ubranym w garnitur i krawat, który podaje mi na powitanie dłoń z brudnymi, nieobciętymi paznokciami. Coś tu mocno zgrzyta.

monimyszek 

Przedmiot nauczania: geografia
Post nr 64, Wysłany: 2012-02-07, 22:00   

katty napisał/a:
Moni, przepraszam, że nie do końca na temat (który mi się nieco nie mieści w głowie, jakoś nie bardzo umiem sobie wyobrazić, żeby dzieci w ten sposób ze mną postąpiły, a uczę różne gagatki i guru pod względem trzymania uczniów w ryzach nie jestem), niemniej próbujesz się nam tutaj sprzedać jako dobry, wymagający nauczyciel o wspaniałych kompetencjach, tymczasem Twój sposób wypowiedzi (zarówno "graficzny", jak i stylistyczno-gramatyczno-leksykalno-ortograficzny) sprawia, że mam dysonans poznawczy. Czuję się mniej więcej, jakbym rozmawiała z mającym zrobić dobre wrażenie ekspertem od PR-u, ubranym w garnitur i krawat, który podaje mi na powitanie dłoń z brudnymi, nieobciętymi paznokciami. Coś tu mocno zgrzyta.

Hej:)
wiesz co, ja na pewno nie próbuje się sprzedać, bo to nie ta branża...:) że się tak wyraże:), ale jestem dumna ze swego wykształcenia. Jesli chodzi o mnie jako o nauczyciela, to na pewno popełniłam i popełniam wiele błędów, któż ich nie robi? Paznokcie mam czyste i krótkie:) ale ideałem nie jestem, choć chciałabym. Chciałabym wywierać dobre wrażenie, nie przeczę, ale w tym całym konflikcie nie zawiniłam. Po prostu tacy już są. Możliwe, że byłam mocno konsekwentna, co im nie odpowiadało.

Odpowiedz do tematu