Dziękuję za odpowiedź. Pismo kieruję do OKE jak rozumiem Jestem w takich nerwach, że mam wrażenie, że mózg mi już nie działa ;(
Basso profondo
Post nr 33, Wysłany: 2012-01-26, 16:52
To tego, kto wydał oryginał.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
alesandra
Przedmiot nauczania: Język niemiecki
Wiek: 29 Dołączyła: 16 Maj 2012 Posty: 2 Skąd: dolnośląskie
Post nr 34, Wysłany: 2012-05-16, 21:10
czy ktoś z Was zdawał egzamin na egzaminatora maturalnego z j.niemieckiego i nie uzyskał odpowiedniej liczby pkt ? jesli tak to prosze o kontakt co dalej, napisalam odwoloanie do oke, ale narazie cisza... jak to wyglada? myslalam, ze nie ma mozliwosci nie zdania, a jednak sie mylilam............. ((((( załamka
Yoka
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 37 Dołączyła: 28 Kwi 2008 Posty: 770 Skąd: dolnośląskie
Post nr 35, Wysłany: Wczoraj 9:25
no na nowo musisz podejść do egzaminu jak będzie koljena grupa szkoleona go miała. Bodajże 3 razy można podchodzić, potem od nowa szkolenie
alesandra
Przedmiot nauczania: Język niemiecki
Wiek: 29 Dołączyła: 16 Maj 2012 Posty: 2 Skąd: dolnośląskie
Post nr 36, Wysłany: Wczoraj 11:23
dzięki za szybką informację, ale dostałam od oke list i napisali, że mogę poprawiać tylko raz...a co najlepsze nie chcą mi udzielić informacji jaka była poprawna punktacja. Koleżanka miała takie same wyniki, tylko w jednym miała 1pkt mniej niż ja i ona zdała....... nie rozumiem tego, naprawde pech. Czy ktoś z Was poprawiał taki egzamin albo znacie kogoś kto poprawiał?
Yoka
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 37 Dołączyła: 28 Kwi 2008 Posty: 770 Skąd: dolnośląskie
Post nr 37, Wysłany: Wczoraj 14:48
a to przepraszam, pamietam, że parę lat temu można było więcej niż 1raz, ale widoczniej zaostrzono.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum