Niestety jestem już zajęta. I mój mąż co prawda nie jest aż tak inteligentny i dojrzały wiekowo jak Ty, ale przynajmniej nie musi na 10-letnie auto przez pół kariery zawodowej składać. Coś za coś.
Basso profondo
Post nr 140, Wysłany: 2011-05-31, 22:29
Im bardziej się dziecko podpuści, tym bardziej się dziecko odsłania
Niedługo grzecznie odkryje nam tu wszystkie pozostałe wartości, które są jej życiowymi drogowskazami.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
A ja was w pewien sposób podziwiam. Skąd wy czerpiecie siły na takie jałowe utarczki? Jest już czerwiec, kwitną kwiaty, czuć w powietrzu wakacje, niedługo najkrótsza noc w roku, a was to zdaje się nie cieszyć...
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
A ja was w pewien sposób podziwiam. Skąd wy czerpiecie siły na takie jałowe utarczki? Jest już czerwiec, kwitną kwiaty, czuć w powietrzu wakacje, niedługo najkrótsza noc w roku, a was to zdaje się nie cieszyć...
ej ty tam z jednej strony straszysz barszczem, a z drugiej o kwiatku z paprotki przebąkujesz.
wiła wianki i ....
To się nazywa Noc Kupały.
Nie powiem jakim łańcuszkiem skojarzeniowym pomkneły dziewicze umysły moich znajomych gimnazjalistów...
Poza tym pogubiłem się w tematach, bo w kilku w zasadzie jest to samo. najbardziej zdziwiony jestem miwuesem. Juz dawno nie widziałem takiego rozochoconego.
Brawo aania84
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
ej ty tam z jednej strony straszysz barszczem, a z drugiej o kwiatku z paprotki przebąkujesz.
Taka misja życiowa. Ciesz się, że nie rakiem
Jolly Roger napisał/a:
To się nazywa Noc Kupały.
A nie Noc Świętojańska?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Basso profondo
Post nr 145, Wysłany: 2011-05-31, 23:06
Jolly Roger napisał/a:
Brawo aania84
Podkręcaj ją jeszcze, to nam tu dziewczę całkowity emocjonalno-półinteligentny striptiz zrobi.
Wy tu gadu gadu , a tymczasem coś się zmieniło w opisie miwuesa:) Wszystkiego dobrego z okazji Urodzin Prawdziwe życie zaczyna się po 40 , to szczera prawda , ale to rozochocenie na na 45 minutach
Basso profondo
Post nr 148, Wysłany: 2011-06-01, 06:50
No cóż, znów człowiek o rok mądrzejszy...
Miałem inne myśli przekraczając ten próg, ale co tam ... Wszystkiego najlepszego
Imć Profesór
Przedmiot nauczania: Historia
Post nr 150, Wysłany: 2011-06-30, 08:53
To ja do meritum odniosę się. Jeżeli przyjąć, że do każdego zwracamy się po odpowiednim stopniu wykształcenia, to od dziś śmiało można do mnie mówić "panie doktorze":D
A na poważnie - nie widzę żadnych podstaw, aby zaprzestać używania tytułu "pani/panie profesorze". To jest pewna tradycja, wartość kulturowa i pewna norma. A to, że w ten sposób zwraca się do młodych, średnich jak i starych nauczycieli, nie ma znaczenia. Ot, każdy gog w szkole średniej to profesor i już, więc koleżanki i koledzy młodzi jak ja nie czujmy się niezręcznie i od młodzieży wymagajmy szacunku do siebie, inaczej nas zjedzą, a rodzice coraz bardziej roszczeniowych uczniów na koniec przetrawią i...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum