A ja mam wieksza kupke piasku i wiecej coli w butelce. Mam tez wiecej resorakow.
ROzbawiles mnie teraz
Nie od wczoraj wiadomo ze uczen moze byc sprytniejszy od nauczyciela.
Napisz jeszcze ze cie nie zrozumialem ;]
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Sluchajcie. NIestety i w tym temacie okazalo sie jak straszne i przerazajace jest to ilu jest tu niedojrzalych i prymitywnych ludzi.
W tak waznym temacie zachowywac sie jak male dzieci bez wyobrazni itp. Prowadzace dyskusje na poziomie obrazonego i rozkapryszonego dziecka.
SZKODA
Prosze nie odpisywac.
Basso profondo
Post nr 36, Wysłany: 2011-11-14, 18:15
Jak pomyślę, że tacy ludzie uczą moje dzieci...
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Nie od wczoraj wiadomo ze uczen moze byc sprytniejszy od nauczyciela.
Nauczyciel może być głupi, nawet bardzo głupi... ale nigdy nie jest głupszy od ucznia!
Jeśli zaś Twoje "sprytniejszy" oznacza "mniej uczciwy", to i owszem - prawie zawsze
Zdziwilbys sie. Wielu n-li tym co reprezentuje to wyraznie udowadnia ze sa glupsi od swoich uczniow.
A kazdego obowiazuje zbior zachowan/zasad zwiazanych z zajmowanym stanowiskiem.
W ogole.
Mam prosbe do moderatora. POniewaz znowu zrobil sie offtopic i wielu userow udowadnia jakii sa ignorantami to prosze o wyczyszczenie watku. Do postu o opinii z poradni.
Mam prosbe do moderatora. POniewaz znowu zrobil sie offtopic i wielu userow udowadnia jakii sa ignorantami to prosze o wyczyszczenie watku. Do postu o opinii z poradni.
Tego?
grahamen napisał/a:
Ma opinie o bardzo negatywnych odczuciach. O lekach itp.
Poradnia taką opinię wydała?
Może zapoznaj się jednak z nią dokładniej. I zacznij w końcu używać polskich znaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum