Cieżko mi coś doradzić. Ale kojarzę, że często dzieci z Krakowa jeżdżą na wycieczki w Góry Świętokrzyskie. Z kolei w Sosnowcu można zwiedzić kopalnię węgla i zobaczyć mini ZOO ze zwierzętami gospodarczymi.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Która?
Bo o zabrzańskim Guido wiem, ale o Sosnowcu pierwsze słyszę, a to moje rodzinne miasto.
I to mini zoo to chyba nie tylko gospodarskie zwierzątka były - z tego, co pamiętam
_________________ Prywatnie żyję tak, jak każdy:
Jem, piję, sypiam, patrzę w gwiazdy
Nie wiem dokładnie, muszę zapytać znajomą, która mi o tym opowiadała.
ann napisał/a:
I to mini zoo to chyba nie tylko gospodarskie zwierzątka były - z tego, co pamiętam
Kozy, osły, konie, kury, kaczki, pawie, bażanty, koty, konie i takie tam Bo mówimy, o ile się nie mylę, o mini zoo w Kazimierzu Górniczym?
A propos, z której części Sosnowca jesteś?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Kozy, osły, konie, kury, kaczki, pawie, bażanty, koty, konie i takie tam
Tam się jakieś emu tez plątało ale byłam tam lata temu
Ja w te wakacje
ann napisał/a:
haLayla napisał/a:
A propos, z której części Sosnowca jesteś?
Praktycznie rzecz biorąc - centrum
W pobliżu ronda im. Edzia Gierka?
Polecam Spałę.
Żubry, niebieskie źródła, centrum przygotowań olimpijskich, w lasku tor sprawnościowy.
Dzieci powinny być zadowolone.
Zapomniałam jeszcze o skansenie rzeki Pilicy i bunkrach w Konewce.
_________________ "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."
jakby tam był nocleg to czemu nie?
bo ja na 3-4 dni chcę
_________________ "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."
Park Miniatur - to nowość, bardzo dobre uzupełnienie zamku, a oprócz znajdujących się tam makiet jest możliwość skorzystania z super placu zabaw (polecam dla dzieci od 4 do 11 roku życia)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum