Nie pozwalam absolutnie wrzucać żadnej fotki swoim uczniom. Mamy spólne zdjęcia, choćby do kroniki, ale wiedzą, że mieliby przechlapane, gdyby nadużyli mego zaufania. Zemsta byłaby straszna
motzne, i potem wrzucać je na nasza klasa lub fotke.pl..? nie ukrywam że jestem szaleńczo przystojny aczkolwiek uważam to za małą przesade :p
HEHHE SZALEŃCZO PRZYSTOJNY :d SZKODA ŻE U NAS W SZKOLE NIEMA TAKICH NAUCZ. HMYYYY :d SZKODA SZKODA
Jako uczeń klasy 1 gimnazjum uważam zrobienie zdjęć z nauczycielami za prawidłowe. Uzasadnieniem mego twierdzenia jest choćby fakt ,,pamiątki''. Niektórzy jednak zamiast posiadania pamiątki wolą mieć zdjęcie z nauczycielem jak to mówi młodzież dla ,,beki'. Ja osobiście nie robię zdjęć z nauczycielami jednak reszta mojej klasy robi bez skutecznie bo żaden z nauczycieli nie wyraża zgody na taki proces.
W języku młodzieży beka
Czyli "coś śmiesznego", ubaw, zabawa.Wyraz określający rozbawienie.
Dlatego ideę robienia zdjęć popieram tylko częściowo. Gdy są uczniowie normalni to wydaje mi się, że można z nimi robić zdjęcia ale z tymi ,,drugimi'' to raczej nie
Wiek: 17 Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 152 Skąd: Planeta Ziemia
Post nr 10, Wysłany: 2009-10-27, 18:41
edzia napisał/a:
przyszlyhistoryk napisał/a:
Niektórzy jednak zamiast posiadania pamiątki wolą mieć zdjęcie z nauczycielem jak to mówi młodzież dla ,,beki'.
A co to znaczy?
Beka - jakby "dla jaj"
Robienie klasowych zdjęc jest fajne Nasza Pani pozwala sobie robić zdjęcie.W prawdzie jest na najgłupszej stronie ENKA.pl, ale nikt tego złośliwie nie komentuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum