Z zamkiem Raz ktoś szpileczki wlożył do zamka .Ale ktoś drugi szczęśliwie posiadał magnes przy sobie ... .Innym razem zamek zaciął się od środka , był taki "patentowy" i jeden z uczniów(gimnazjum)wyszedł przez okno , by powiadomić o tym fakcie woźnego. Pozostali straszyli ,że wszyscy będziemy przez okno wychodzić .
Basso profondo
Post nr 3, Wysłany: 2011-01-05, 08:37
partita400 napisał/a:
wyszedł przez okno , by powiadomić o tym fakcie woźnego
Ciekawe, gdzie w tym momencie był nauczyciel...
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 5, Wysłany: 2011-01-05, 16:26
Kiedyś nie mogłam wejść do klasy, bo klucz zaginął.
Po dłuższym lecz bezowocnym poszukiwaniu zajęłam z uczniami korytarz i zaczęłam prowadzić lekcję. Pod koniec zajęć sięgnęłam do kieszeni po chusteczkę i okazało się, że klucze cały czas tkwiły w kieszeni moich spodni
Śmiechu było co niemiara, ale dzieciaki mnie nie wydały i jak dyrektor zapytał skąd mamy klucz, powiedziały, że ktoś podrzucił
Zdarzyło się i to nie raz. Jak nie szpilki to zamek zapchany plasteliną albo łupkami od słonecznika. Zdarzyło się też kilka "normalnych usterek" uszkodzenia zapadki "przeskakujący" zamek.
Oj, tak. Też miałam ten problem. Często uczniowie zapychali dziurki od klucza, albo chowali klucze( nawet te zapasowe)- żeby nie było lekcji.
Raz zapchali mi dziurkę od kluczyka w samochodzie i musiałam wchodzić od strony pasażera...
heh, miałem podobną sytuację. Nie mogłem nigdzie znaleźć klucza do sali, już miałem iść do woźnej po zapasowy, ale coś mnie tchnęło i nacisnąłem klamkę do sali. Okazało się że nauczycielowi, który miał wcześniej w tej sali nie chciało się odnieść klucza i zostawił go po prostu na biurku, a sali oczywiście nie zamknął...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum