Wiek: 15 Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 152 Skąd: Planeta Ziemia
Post nr 181, Wysłany: 2009-08-20, 19:54
anna_b_2
Rób co chcesz, nikt Cie zatrzymywać nie będzie, my swoją opinie na ten temat wyrazilismy.Pamiętaj, że jeśli Ci sie 'ta' akcja nie uda, to ucierpi na tym twoja reputacja, a nauczyciel przypuszczam, ze bedzie Cie unikał zeby nie dawac Tobie nadzieji. Nie lepiej 'napalić' się na lekcjach?Za rok wyjdziesz, pojdziesz dalej, spotkasz nowych facetów, mlodszych i zapomnisz o nim.Mimo wszystko życze Ci powodzenia w zyciu...
_________________ ( :
Ostatnio zmieniony przez ZazziXi 2009-08-20, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie odpuszcze choć by nie wiem co. W poniedziałek i we wtorek mam z nim lekcje. Wiec ten pierwszy raz jeszcze pzred nami. Bede działać. Wiem, zę moze sie nie udac, ale lubie ryzykowac.
Wiek: 15 Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 152 Skąd: Planeta Ziemia
Post nr 193, Wysłany: 2009-09-05, 20:44
mała_14 napisał/a:
ale ja go tak bardzo kocham!!!!
Kochana, wkońcu Ci przejdzie nie jutro to pojutrze zobaczysz.Nikt na to nic nie poradzi to są twoje uczucia, też mam swoje i nie wyobrazam sie zakochac w nikim innym jak w moim avku Niewiem jak mam Ci pomuc, przeczekaj ten 'okres' Nie ma szans, nawet jeśli jakimś cudem się z tobą związe, za dużo przeszkód.
ja nie umiem tak poprostu "przeczekać tego okresu"
za każdym razem kiedy go widzę na szkolnym korytarzu serce zaczyna mi mocniej bic, a na rozpoczęciu roku szkolnego to mało co nie zemdlałam na jego widok!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum