Post nr 4, Wysłany: 2006-10-14, 15:24 Popieram każde skupienie się ludzi wokół problemu .
Jak miło móc : [1] poczytać specjalistów i poznać ich problemy z różnych podejść ,
[2] włączyć się do dyskusji wyrażnie ukierunkowanej ,
[3] obserwować rozwój problematyki (przy okazji poznając literaturę).
Dushko ! Tak trzymać . To może pociągnąć innych do twórczego działania . Piotr.
[ Dodano: 2006-10-14, 16:30 ]
W matematyce : łatwiej popsuć ciągłość funkcji , niż nieciągłość naprawić.
Dlatego , przez analogię , popieram inicjatywę Dushki . POPIERAM , POPIERAM.
Precz z monotonią i nudą . Piotr .
Post nr 5, Wysłany: 2007-06-15, 17:41 dodatkowy temat
czy dodanie osobnego postu związanego z nauczaniem przedmiotów zawodowych nie byłoby wielkim problemem
wszędzie jest masę informacji z matematyki, polskiego, biologii, chemii a na temat przedmiotów zawodowych jest bardzo mało mnie interesują przedmioty ekonomiczne, ale na pewno ci którzy uczą innych przedmiotów w technikach czy to gastronomicznych czy turystycznych albo mechanicznych byliby zadowoleni
... ponadto uważam, że każde podforum powinno mieć moderatora pilnującego porządku w danym podforum... (może tacy sa - przepraszam, ale nie zauważyłam)... nie wszystkie wątki zalozone przez forumowiczów sa we właściwych miejscach, część z nich ma nic nie mówiące tytuły.....
Masz rację, też na to zwróciłam uwagę. Z tego co zauważyłam, to moderatora ma tylko matematyka.
A tytuły wątków - chyba trzeba zaapelować do użytkowników, aby nadawali takie, które jeszcze przed przeczytaniem zasygnalizują czytelnikowi istotę tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum