Post nr 1, Wysłany: 2009-11-26, 21:14 Edytowanie postów
Każdemu z nas zdarza się popełnić błąd pisząc wiadomość na forum. Dzięki opcji edytuj możemy poprawić literówki, błędy intrepunkcyjne itp. I w moim odczuciu temu to służy.
Dzisiaj jednak Anadriel zmieniła zupełnie treść swojego posta Tak chyba być nie powinno. Przez takie działanie dyskusja staje się nieczytelna. Czy nic z tym nie można zrobić? Ja wiem, że niektórzy dopisują edit: i dopiero uzupełniają post, ale jak widać nie wszyscy się do tego stosują
Dzisiaj jednak Anadriel zmieniła zupełnie treść swojego posta Tak chyba być nie powinno. Przez takie działanie dyskusja staje się nieczytelna. Czy nic z tym nie można zrobić?
Niestety, nie zdążyłam przeczytać przed zmianą treści i dlatego nie mogłam zrozumieć skąd to "dokładnie" się wzięło i czego dotyczy.
Szkoda, że nie zacytowałaś wtedy całości.
Jeżeli ktoś z edycji korzysta zaraz po wysłaniu, to nawet nie jest to wykazane. A sama zauważyłam, że kilka razy edytowała posty i coś w nich dopisywała, bo zanim zdążyłam wysłać odpowiedź, w poprzednim poście było coś więcej dopisane.
Zwrócę na to większą uwagę jutro.
Nie wszystko jednak możemy zauważyć, dlatego proszę o zgłaszanie takich postów.
To była cała wypowiedź. Pisząc dokładnie Anadriel przyznała się, że odgadłam dlaczego przyszlyhistoryk zarejestrował się pod innym nickiem. Potem się z tego wycofała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum