Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 1, Wysłany: 2009-02-13, 21:45 Forum Twoim drugim domem ;)
buhaha zauważyłem,że to forum staje się (metaforycznie mówiąc) moim drugim (czy trzecim ,czwartym czy piątym -zależy jak się akcenty rozłoży ) domem.Rzekłbym nawet internetowym domem (często nawet domem wsparcia ).
Wnioski :
wielkie dzięki -widocznie przydatni jesteście ,a to forum jest wyjątkowe (mądrzy ludzie tu piszą )
_________________ W Chinach nauczycieli nazywa się budowniczymi narodu; czas, byśmy naszych nauczycieli nazywali tak samo. Barack Obama
ja również czuję się tu mocno zadomowiona ostatnio więcej czytam niż piszę dużo mojej energii na forum zabierają sprawy porządkowe czytam wszystkie wasze wypowiedzi i jak trzeba to usuwam, przenoszę lub łączę
dużo mojej energii na forum zabierają sprawy porządkowe
To prawda. Przeciętny użytkownik może czytać wybiórczo. My czytamy wszystko, nawet gdy nas jakiś temat nie interesuje.
Na szczęście nasi forumowicze sami starają się pilnować porządku i sporadycznie pojawiające się takie posty, których nie powinno tu być zgłaszają. Bardzo ułatwia to nam śledzenie forum. Dziękujemy
Ostatnie miałem jakieś znudzenie. Taki objaw gdy się już wyczerpały pewne tematy, a w innych dyskusję podejmuje 3-4 osoby i wtedy faktycznie mozna odgadnąc co kto napisze.
Ciesze się, ze forum żyje, że pojawiają się nowi, że większość wpisów jest więcej niż tylko jednozdaniowych.
Lubię zaglądac, ale z tym drugim czy piatym domem to przesada.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
Mi też się tu podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choćby samo czytanie Waszych wypowiedzi utwierdza mnie w moich planach na przyszłość. NO i CO że jestem SPÓŻNIONA! Niech "se gadają", a ja i tak pójdę na studia! DZIĘKI, ŻE JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum