Wydaje mi się , że mogę tytułować sobie wątki jak chcę, prawda? ....
Niezupełnie, patrz Regulamin forum:
Cytat:
11. Nadawaj tematom tytuły, które krótko i rzeczowo będą odzwierciedlać treść w nich zawartą, po których osoba później szukająca czegoś na forum mogła to odnaleźć. Tematy, których tytuły pisane są wielkimi literami będą kasowane.
Wydaje mi się , że mogę tytułować sobie wątki jak chcę, prawda? ....
Oczywiście, możesz też jechać tą strona ulicy która chcesz.
Wpadasz na forum, chcesz, by Ci ktoś pomógł, a wiochę taka odstawiasz udając urażoną księżniczkę
Przeczytaj regulamin, popraw tytuł, skoro moderator prosi, przeproś za zamieszanie...i zapamiętaj plan działania...może jeszcze kiedyś swoich uczniów tego uczyć będziesz musiała...
A wtedy wróć do swojej prośby
og2804 napisał/a:
a których ludzie są MILSI
A popatrz na siebie najpierw, jakże miła jesteś, ledwie ktoś Ci zwrócił uwagę i kłapiesz jakby wielkiej obrazy majestatu dokonał:rotfl:
Basso profondo
Post nr 10, Wysłany: 2010-06-11, 21:19
Wiochę odstawia, bo jest głupiutką i źle wychowaną nastolatką. Podaje się za 23-latkę, ale jej sposób rozumowania zdradza prawdziwy poziom (nie)dojrzałości.
og2804 napisał/a:
wiele innych forum jest na których ludzie są MILSI
Dziecko, wracaj do swoich lalek i misia.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
og2804, - oj, dziewczyno - a ja chciałam dla Ciebie dobrze
Jeśli jasno określisz tytuł to łatwiej go będzie odszukać
Domyślam się, że chciałabyś aby na Twoją prośbę odpowiedział jakiś doświadczony polonista - myślisz że jak zobaczy tytuł wątku "Pomóżcie !!!!!!!!!" to się zainteresuje nim i zajrzy - a może nawet pomoże
Przedmiot nauczania: edukacja wcz.
Post nr 13, Wysłany: 2010-06-12, 20:21
Konspektu takowego dla pani polonistki nie posiadam, ale pragnę zauważyć vuem - dobry i całkiem sympatyczny scenariusz Taki "życiowy".
Basso profondo
Post nr 14, Wysłany: 2010-09-28, 16:29 Ku przestrodze piszących ...
W związku z tym, że niektóre posty nie wnoszą nic w dyskusje w wybranym temacie postanowiłam wydzielić dla nich specjalne miejsce. Niech one będą przestrogą dla wszystkich nowych i nie tylko ... użytkowników forum jak nie powinno się zachowywać na tym forum.
Alicja napisał/a:
musialam sama xerowac
Chodzi o kserowanie?
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Ostatnio zmieniony przez renati23 2010-11-03, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Alicja
Przedmiot nauczania: język angielski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum