Będziemy się starać, ale liczymy rownież na pomoc innych użytkowników. Nie wszystko możemy zauważyć i dlatego czekamy na informacje i uwagi od wszystkich, którzy już uzależnili się od tego forum.
_________________ "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."
Post nr 7, Wysłany: 2007-09-20, 10:07 Szukamy moderatora
Już teraz zrozumiałam w jaki sposób dziewczyny zostały moderatorkami, wybór jest prawidłowy, dziewczyny renati i malgala są bardzo zaangażowane i odpowiedzialne i na pewno dadzą sobie radę z porządkowaniem zagadnień na forum, faktycznie są oznaczone kolorem zielonym, zaczynam coś łapać w tych ustawieniach! Pozdrawiam
_________________ Umiesz liczyć, to licz w życiu tylko na siebie!
Przedmiot nauczania: język polski, nauczanie początkowe
Post nr 8, Wysłany: 2007-09-21, 17:21
Gratuluję trafnego wyboru i Wam dziewczyny gratuluję. Cieszę się, że kompetentne i poukładane osoby zajmują się tak ważnymi sprawami. Ja polonistka mam tak pokićkane, że nawet w kosmetyczce panuje bajzel, a co dopiero w komputerze. Nie wiem, jak inni poloniści, ale czuję się umysłem otwartym i wszystko mam otwarte.
Pozdrawiam
Dzięki Izmo, ale z tym poukładaniem to przesada. W mojej torebce jest taki "porządek" jak u każdej typowej kobiety. W komputerze trochę lepiej ale też często muszę korzystać z opcji wyszukaj, gdy coś mi szybko potrzebne.
Post nr 11, Wysłany: 2010-08-18, 21:45 Moderatorzy na forum
Ciekawi mnie sprawa moderacji...
1. Czy grupa moderatorów tego forum jest raz na jakiś czas poszerzana o nowych członków?
2. Jakie są kryteria kierowane do ewentualnych, przyszłych kandydatów do tej rangi?
3. Czy przewidziane są w najbliższym czasie nowe rangi na forum?
Moje przemyślenia oparte są o dotychczasowe doświadczenia związane z innymi forami, które odwiedzam i na których się udzielam. Dodam, że sam prowadzę forum w mojej szkole:)
malgala, i ja choć mamy obecnie oznaczenie jako administracja to tak naprawdę jesteśmy moderatorkami, więc na pytanie do administracji nie zareagowałyśmy
"Awansowałyśmy" jeszcze za dawnych czasów przed zmianą "właścicieli" - kiedy belfrownia nie należała jeszcze do 45minut
Cytat:
1. Czy grupa moderatorów tego forum jest raz na jakiś czas poszerzana o nowych członków?
poszerzana była raz - o nas
epilot napisał/a:
2. Jakie są kryteria kierowane do ewentualnych, przyszłych kandydatów do tej rangi?
ja nie wiem - może ktoś z administracji odpowie
Cytat:
3. Czy przewidziane są w najbliższym czasie nowe rangi na forum?
epilot, daj ludziom czas Nie każdy jest uzależniony od tego forum aż tak, by codziennie tutaj zaglądać
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum