Czy problem samowylogowywania został rozwiązany? Czy ktoś ma jeszcze z tym problemy? Bardzo proszę o skoncentrowanie się w tym wątku tylko na sprawie samowylogowywania.
igor, raportuję, ze u mnie w pełni opanowana sytuacja
edzia, zdecydowanie bardziej pasuje mi przeskakiwanie ze strony na stronę niż tasiemiec na jednej, łatwiej mi znaleźć to co chcę
_________________ "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."
Ja nie miałem problemów, ale jak mnie wyloguje, to będę się żalił.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
edzia, a na jakiej przeglądarce?
autentycznie u mnie na FF hula aż miło
Basiek70, jak widać, edzia korzysta z Internet Explorera. W obuwiu tej marki, na 45 minut nie wchodzimy!
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
obawiam się, że problem może leżeć na linii koegzystencji forum z przeglądarką
mnie naprawdę nie wywala a specjalnie tu wciąż zaglądam przerzucam i w ogóle
haLayla, a po czym widać, że edzia ma IE? Czy właśnie po wywalaniu?
Basiek70, w prawym dolnym rogu okienka postu widać, z jakiej ktoś korzysta przegladarki i jakiego systemu oeracyjnego używa (ikonki programów). Chyba, że sobie to w preferencjach odhaczyłaś.
Ps. Po wysłaniu poprzedniego postu dostałam od forum reprymendę, że nie mogę wysyłać tak szybko jednego po drugim. Słowo daję, że tylko raz to wysyłałam. Wczoraj tez miałam raz taki komunikat, też tylko raz wysyłałam.
edzia, jest cała lista argumentów, jak bezpieczeństwo, zacofanie technologiczne IE itd. Ale chyba najlepszą odpowiedzią na Twoje pytanie jest to, że masz problem z zarządzaniem sesjami.
powiem tak: miałam swego czasu na nk kłopoty,właśnie z ff, a z opery śmigało
kilka dni tak było
więc wiem, że bywa, ze dana strona z daną przeglądarką ma "na pieńku"
ja mam trzy przeglądarki w kompie, jedna domyślna, ale jak coś jest nie tak, odpalam drugą do danej strony i po sprawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum