marakuja
Przedmiot nauczania: Przyroda
Post nr 1, Wysłany: 2009-01-21, 16:54 Problemy z aktualizacją profilu.
Witam, chciałam zmienić ustawienia w profilu, ale niestety się nie da. Szczególnie denerwujące są maile, które przychodzą na moją skrzynkę, gdy ktoś odpowie w temacie, w którym zabierałam głos. Próbowałam kilka razy zmienić dane w ustawieniach, odświeżałam stronę i nic!!!
A może zaznaczasz przy tematach opcję "Śledź odpowiedzi w tym temacie"? Jeśli tak, to dlatego przychodzą. Nie zaznaczaj, a już zaznaczone - odznacz.
A z tym wiekiem to chyba coś nie tak, zbyt wiele takich pomyłek jest u nowych forumowiczów. Myślę, ze to wina techniczna forum.
Natomiast, zdaje się, można to później porawić w swoim profilu, więc popraw, marakuja.
marakuja
Post nr 6, Wysłany: 2009-01-22, 13:23
Właśnie w tym problem, że nie mogę. Próbowałam już z 50 razy.
Odznaczanie "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" w każdym poście jest dość uciążliwe, jak nie zapomnę , to odznaczam, ale często zapominam i nie zwracam na to uwagi.
Czyli w każdym temacie, który Cię zainteresował zaznaczyłaś tę opcję śledzenia? Jeśli tak i jeśli było tych tematów aż tak dużo, to niestety, chyba "na piechotę" musisz teraz poodznaczać klikając na "Przestań śledzić ten temat".
PS. Masz i tak szczęście, że jesteś nowa na forum i jeszcze w wielu tematach się nie wypowiadałaś.
marakuja
Post nr 8, Wysłany: 2009-01-22, 13:37
Domyślnie w profilu mam zaznaczone, żeby dostawać maile i tego teraz nie mogę zmienić, tylko muszę ręcznie przy każdym poście odkliknąć.
Mimo, ze jestem nowa, to i tak pocztę mam już wystarczająco zapchaną
marakuja, edytowałam Twój profil. Miałaś wybraną opcję powiadomienia o odpowiedziach. Odznaczyłam ją i już nie powinny przychodzić.
Datę urodzenia popraw sama, bo wpisałaś rok 19 i stąd ten wiek.
Post nr 11, Wysłany: 2009-01-22, 15:24
malgala napisał/a:
Cytat:
marakuja, edytowałam Twój profil.
Dzięki
Cytat:
Miałaś wybraną opcję powiadomienia o odpowiedziach.
Wiem i dlatego tę opcję chciałam zmienić
Cytat:
Odznaczyłam ją i już nie powinny przychodzić.
Nie przychodzą
Cytat:
Datę urodzenia popraw sama, bo wpisałaś rok 19 i stąd ten wiek.
Nie mogę tego zrobić i właśnie w tym problem. Roku urodzenia nie wpisałam wcale i podejrzewam, że program dopasowuje sobie dzień urodzin do roku urodzin. Podejrzewam, że w skrypcie jest błąd, ale dobrze byłoby, żeby ktoś z poziomu użytkownika, a nie administratora sprawdził, czy da zmienić się ustawienia.
Myślałam, że to wina przeglądarki, bo mam Operę i niekiedy właśnie na forach są problemy z ustawieniami w Operze, ale przestawiłam na IE i jest to samo, czyli bez zmian.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum