Piszę tu, bo ... nie mogę założyć nowego tematu, zniknął link do tej funkcji.
Podobnie jak i cała tabela, w której forum się do tej pory mieściło.
Widzę porozwalane "drzewko" pokoi i tematów.
Dzieje się tak mi tylko w Mozilli, Internet Explorer widzi forum "normalnie", jakaś aktualizacja, czy nowa wersja się ostatnio pojawiła chyba, może to od tego?
Ma tu ktoś firefoxa?
Basso profondo
Post nr 107, Wysłany: 2010-03-23, 06:07
U mnie normalnie na firefoksie.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Już OK, prawdopodobnie przy blokowaniu jakichś reklam w adblock plusie zablokowałem coś poza nimi;)
Dzięki:)
PS. Co ciekawe, w przeciwieństwie do innych stron, czy for, tylko tu po uruchomieniu opcji "włącz blokowanie na ...stronie" znika mi układ graficzny forum, podobne to do blokowania obrazów w mailach.
Ja mam zablokowane wszystkie reklamy. Forum działa mi poprawnie. Korzystam z najnowszej wersji firefoxa i adblocka plus.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum