_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Ja też posiadam i mi nic na zielono nie podkreśla. Może masz starszą wersję?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
A zablokowaliście to w opcjach? Spróbujcie kliknąć prawym i sprawdźcie, czy można zaznaczyć "zablokuj".
Musisz dojść do tego, jaki jest link. Najedź myszką i spójrz na pasku stanu, co to za link jest. Następnie wciśnij ctrl+shift+v i dopisz to do listy blokowanych stron.
malgala, podejrzewam, że to są reklamy google. Więc dodanie jednego linka do filtra, powinno załatwić sprawę.
vuem, mnie jeszcze nic nie wyskoczyło. Zresztą, zaraz zrobię mały eksperyment, polegający na wyłączeniu AdBlocka. Za chwilę wam powiem, jak wrażenia i czy da się te słowa jakoś zablokować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum