Post nr 1, Wysłany: 2009-02-01, 10:37 Skaczące forum
Przy każdej zmianie strony okno skacze - do góry, na dół, do góry...aż sie ustabilizuje. Bardzo to denerwujące.
Mam to tylko na tym forum, więc chyba nie zależy od mojego komputera.
U mnie, poza jednym podskokiem, który był chyba od samego początku, jest raczej stabilne.
Przy zmianie strony zawsze jedzie mi trochę w górę, lekko do dołu i odrobinę tylko do góry.
Post nr 3, Wysłany: 2009-02-01, 13:57
Specjalnie jest tak zrobione, żebyś przypadkiem klikała na reklamę. "Marketingowcy" na tym portalu nie od dziś stosują chwyty poniżej pasa. W moim przypadku osiągają efekt odwrotny, świadomie odwracam wzrok i nie klikam na nic, choćby i sztabki złota za darmo dawali - od nich nie wezmę.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
To ja już teraz wiem czemu u mnie takich skoków się nie wyczuwa.
Internet działa jak żółw od zawsze, to i skakać nie może tylko powoli się przesuwa.
Przynajmniej jedna dobra strona słabej prędkości łącza.
Post nr 5, Wysłany: 2009-02-01, 14:22
Jeśli to wina reklamy, to można w ustawiniach przeglądarki zablokować wyskakujące okienka i reklamy sie nie pokazują- przynajmniej część z nich.
Był kiedyś taki mały wirus- jak się go zainstalowalo, to całe okno przeglądarki drżało i podskakiwało
Ja nie mam żadnego problemu ze skakaniem forum nawet nie zauważyłam takiego problemu i oczywiście mimo iż jestem tu jedną z nowych uważam to forum za najlepsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum