Bardzo prosta cyfrówka BENQ... pracuje mi również jako podręczny skaner
_________________ Szacunek? Dam Ci go tyle, ile dostałem od Ciebie! Broń inteligentnego człowieka walczącego z otaczającą go głupotą: sarkazm.
Alternator25
Przedmiot nauczania: Język polski
Post nr 5, Wysłany: 2012-01-20, 15:13
Dla mnie bardzo istotny jest rozmiar aparatu i czas jego pracy bez ładowania. Aparat musi zmieścić się do niewielkiej torebki. Właśnie dlatego weszłam w posiadanie cyfrówki Sony. (http://www.cyfrowe.pl/aparaty-cyfrowe,1,2.html). Nie ukrywam, że oprócz parametrów skusił mnie jego wygląd i cudny niebieski kolor.
Ja mam Panasa - Lumix FZ28 - którego niektórzy nazywają pogardliwie "Szumiksem". Jeszcze mnie nie zawiódł - daje dużo możliwości, gdy chcę się pobawić, dużo wybacza, gdy wiedzy za mało. Targam go praktycznie wszędzie.
Przez prawie 4 lata służył mi Panasonic Lumix DMC-LZ7, od niedawna mam S1 i też się dobrze sprawuje, choć na razie nie miałam okazji robić jakichś super sesji, pogoda nie za ciekawa, a ja najchętniej przyrodę fotografuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum