Post nr 1, Wysłany: 2010-06-29, 10:38 potrzebuje porady
Witam,
nie wiem co mogło się stać z moim komputerem. Włączam a tam tylko tapeta i nie ma ikonek. Złapałam chyba tam wirusa. Co robić teraz? Da się to jakoś samemu naprawić? Pozdrawiam.
Witam. Jak wcisnę Ctrl+Shift+Esc to mi wyskakuje komunikat: Menadżer zadań został wyłączony przez administratora. Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0*coooo142). Kliknij ok aby zakończyć aplikację. Nie wiem co dalej robić? A jak wgrać tego Kasperskiego albo Toskbar Repair Tool Plus? Trzeba monitor podłączyć do innej stacji dysków ? Sama pewnie nie będę potrafiła to zrobić. Dziękuje za wszelka poradę. Pozdrawiam.
Przedmiot nauczania: Język polski, biblioteka
Wiek: 31 Dołączyła: 10 Gru 2008 Posty: 54 Skąd: mazowieckie
Post nr 4, Wysłany: 2010-07-08, 15:04
Kliknij prawym klawiszem myszy na pulpit, następnie Rozmieść ikony według i zobacz, czy masz zaznaczone Pokaż ikony pulpitu
Mnie kiedyś dziecko ukryło wszystkie ikony i długo się nakombinowałam, zanim je przywróciłam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum