witam,
1.Kto mi pomoże zrobić w Excelu zestawienie klasyfikacyjne dla 10 osób i 10 przedmiotów (bez religii, zliczyć oceny i średnią policzyć, bez frekwencji). Trzeba tam wpisać fikcyjne nazwiska. Potrzebne mi to jest na zaliczenie z informatyki.
2. Potrzebna mi tez tabliczka mnożenia zrobiona w Excelu do 20 (trzeba tam wpisać jakaś formułkę a potem tylko przeciągnąć).
Przedmiot nauczania: chemia, przedmioty informatyczne
Wiek: 40 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 641 Skąd: Nowa Ruda
Post nr 2, Wysłany: 2009-12-17, 12:13
Pomóc czy zrobić za Ciebie? Jak pomóc to chętnie. Jak zrobić za to znikam.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Tabliczkę mam gotową, a średnią muszę mieć wszystkie dane i mogę wstawić Ci funkcję, ale nie zrobię od początku;)
PZD
Witaj, dziękuje z góry za pomoc. Podeślesz mi to? Średnią to trzeba wymysleć, cos tam powpisywac i bedzie. Jesli chcesz to wyslij mi teraz a jak nie to zrobmy to razem, tylko ze ja sie nie znam zabardzo na tym
Chcę wszystkim powiedzieć, ze jesteś cudny, chce by tu wszyscy wiedzieli, ze mi pomogłeś i bardzo Cię lubię. Dobrze jest zrobiona ta tabliczka mnożenia. Chwała Ci za to. Jeszcze raz dziękuję z serca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum