Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 1, Wysłany: 2010-08-30, 09:24 Za co można zapłacić smsem?
Ten dział informatyczny można poszerzyć o komórki i być może o inne techniczne "używki" codziennego użytku (aparaty itp)...
Kwestia jest taka: mam telefon komórkowy na kartę. Na karcie mam trochę pieniędzy (mało dzwonię, ale abym w razie czego mógł zadzwonić kupuję doładowania). I pytanie jest takie , bo się nie orientuję: za co można zapłacić smsem?
Słyszałem tylko, że za np. bilet autobusowy można zapłacić smsem. czy ktoś słyszał, że gdzieś można coś kupić wysyłając smsa?
_________________ W Chinach nauczycieli nazywa się budowniczymi narodu; czas, byśmy naszych nauczycieli nazywali tak samo. Barack Obama
mr_pl
Przedmiot nauczania: Podobno angielski
Post nr 2, Wysłany: 2010-08-30, 11:09
W niektórych miastach się płaci za parkowanie smsem.
_________________ Cokolwiek napisałem powyżej na pewno nie jest prawdą. Młodzi ludzie nigdy nie mają racji.
za wzory umów gospodarczych np. umowa użyczenia, darowizny, kupna- sprzedaży itp.
za wzory druków np. formularze podatkowe, faktury,
Post nr 9, Wysłany: 2010-08-30, 20:56
Można też wysłać zgłoszenie na konkurs w którym można wygrać 659 Mercedesy, 723 BWM i 722 Lexusy.
Można też wspierać milion różnych organizacji - od cegiełek dla powodzian, poprzez fundację przeszczepu szpiku kości, na organizacji ochrony praw ślimaków (nie) kończąc.
_________________ Cokolwiek napisałem powyżej na pewno nie jest prawdą. Młodzi ludzie nigdy nie mają racji.
Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Temat drążę dalej i oczywiście czekam na nowe informację. Jakby był gdzieś supermarket lub piekarnia w Polsce, w której można zapłacić smsem to dajcie znać
_________________ W Chinach nauczycieli nazywa się budowniczymi narodu; czas, byśmy naszych nauczycieli nazywali tak samo. Barack Obama
Niedawno wprowadzili możliwość wykupienia biletu przez SMS w Krakowie. Ale jeszcze tej możliwości nie testowałem.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum