O! To mi się bardzo przyda. Dziękuję Udzielam korepetycji swojej siostrze z zakresu matematyki i ogólnie z wiedzy określonej terminem "przyroda" i niebanalne zadania będą bardzo przydatne.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Bardzo duży zbiór odnośników do stron z grami i aplikacjami na tablicę interaktywną na lekcje matematyki w klasach młodszych i starszych zawiera strona http://klasoteka.pl/
Świetne ćwiczenia również do pracy samodzielnej uczniów w domu.
Korzystam z porad forum często więc może się odwdzięczę podrzucając linka
Stronka po angielsku ale nawet jeśli ktoś nie zna języka , to po obrazkach się połapie o co chodzi. Strona z przeróżnymi zabawami logicznymi. Korzystam z niej na kółku mat-inf i powoli zaczyna mi brakować komputerów. Poziomy od przedszkolaka po geniusza. Uwaga- to wciąga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum