hej masz juz ten model?ja potrzebuje pilnie na zaliczenie a nie wiem o co chodzi wiec jak masz podeslij prosze: @
Ostatnio zmieniony przez renati23 2008-01-13, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
borgiel
Przedmiot nauczania: Zajęcia zintegrowane
Post nr 3, Wysłany: 2008-03-24, 13:04 zabawy ruchowe z matematyki oraz model Glasera
Cześć
Szukam pilnie pomocy !!!!
Mam wymyślić 3 zabawy ruchowe z matematyki oraz model Glasera- niestety nigdzie nie umiem tego znależć; nie wiem wogóle co to jest ten model Glasera....proszę o pomoc.
Z góry dzięki za pomoc
Tyle, że trzeba znać angielski, bo nie wszystko jest po polsku. Jeśli nie znasz angielskiego, to www.translate.pl , jednak musisz liczyć się z tym, że przetłumaczone zdania będą bez większego sensu i trzeba trochę ruszyć mózgiem, żeby zrozumieć. Co do zabaw, http://www.google.pl/sear...howe&lr=lang_pl . Google twoim przyjacielem, człowieku!
Też mam ten problem - mam wymyślić zadania z matematyki dla klas 3-4 szkół podstawowych z wykorzystaniem basenu... Czy znacie jakieś zadania tego typu??
Joanna1807, chodzi Ci o zadania typu, odkręcamy dwa kurki i wyciągamy korek - po jakim czasie napełni się basen?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum