_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
pasikonikjestzielony
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 2 Dołączyła: 24 Kwi 2010 Posty: 13 Skąd: dolnośląskie
Post nr 3, Wysłany: 2010-05-11, 14:49
Nie. Dlaczego mialabym zartowac? Uwazasz, ze skoro uczysz 5 lat w szkole to juz jestes na tyle madry ze nie musisz poszukiwac nowych rozwiazan metodycznych, nowych zabaw, gier, nowego podejscia?
Pasikoniku, przecież to, jak wygląda lekcja, zależy od tematu, celów lekcji, grupy wiekowej, programu nauczania, klasy, stosowanych metod, doboru materiałów i wielu, wielu innych czynników.
Musisz sprecyzować swoje oczekiwania co do tego tematu.
ala.forum
Bo rozszerzyły się nam tętnice, a zwęziły żyły Dowcip z podwójnym dnem
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie. Dlaczego mialabym zartowac? Uwazasz, ze skoro uczysz 5 lat w szkole to juz jestes na tyle madry ze nie musisz poszukiwac nowych rozwiazan metodycznych, nowych zabaw, gier, nowego podejscia?
Mysle ze watek jest bardzo w porzadku.
Jest to temat tak rozległy, że chcąc być rzetelnym gdyby opisać tylko jeden dzień to powstałby elaborat długości rolki papieru toaletowego. Słusznie ci podpowiadano, żebyś doprecyzowała. A może spróbuj zacząć od siebie.
Jeśli szukasz inspiracji to internet jest bogaty, zwłaszcza strony anglojęzyczne. Można przejrzeć też scenariusze na stronie głównej tego portalu choć tu akurat nie wiem czy coś wartego uwagi jest.
Ja jestem otwarty na nowe sugestie i bardziej podoba mi się wątek o "Story Line". Wg autorki jest to mało znana forma prowadzenia lekcji choć ja troszke się obruszam na takie generalizowanie wobec jednostkowych obserwacji.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
ala.forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum