nie zamawiac podrecznikow. zero korzysci, a udreki mnostwo.
Korzyści są następujące:
- zadowolenie uczniów,a raczej ich rodziców z zaoszczędzenia na rabacie,
- szybkość realizacji zamówienia przy jednoczesnej pewności, że wszyscy mają już podręcznik i nie muszę czekać aż wszystkim się uda podręcznik zakupić (nie zawsze można tytuł podać zawczasu i liczyć na to, że 1 września uczeń jest w 100% wyekwipowany,
- gratisy w postaci książek, czy innych materiałów dla nauczyciela.
no ale co to za korzyści dla mnie?
Czemu mam zbierać kasę i czemu mam wykonywać te telefony?
Poza tym księgarze protestuja, że im nauczyciele chleb odbierają i jeszcze świnie podkładaja, że niby się można obłowić na takich zakupach.
Nawet jeden mądrala z Newsweeka łyknął i napisał tekst pod zamówienie.
gratisy i książki nauczyciela dają bez zakupów.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
no ale co to za korzyści dla mnie?
Czemu mam zbierać kasę i czemu mam wykonywać te telefony?
Dla dobra i korzyści Twoich uczniów.
Czy organizację wycieczki tez uzależniasz od własnych korzyści?
Jolly Roger napisał/a:
Poza tym księgarze protestuja, że im nauczyciele chleb odbierają i jeszcze świnie podkładaja, że niby się można obłowić na takich zakupach.
Znam to tylko z mediów, ale cóż...niechaj mnie pocałują w d***, bo to co robię, to nie jest działanie dla własnej korzyści materialnej, ani też dla pogrzebania polskiego(!) biznesu, tylko dla dobra i korzyści moich uczniów.
Jolly Roger napisał/a:
Nawet jeden mądrala z Newsweeka łyknął i napisał tekst pod zamówienie.
Mam to...j.w.
Jolly Roger napisał/a:
gratisy i książki nauczyciela dają bez zakupów.
I tak i nie, ale to najmniej istotne, grunt, że ...no wiesz, dobro i korzyść mojego ucznia.
Skoro nie widzisz korzyści, to podaj straty. Jakaż to udręka zamówić te kilkadziesiąt podręczników, bo poza wykonaniem kilku telefonów i zebraniem kasy wysiłku w tym nie widzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum