Ja bym kąsał standardowo ewentualnie sukcesywnie dostosowując się do specyficznych potrzeb, preferencji lub trudności... niekoniecznie związanych z wiekiem.
zapytaj o cel korepetycji to będziesz wiedzieć jak ugryźć. Osoby starsze to świetni uczniowie, bo są sumienni, bardziej otwarci i konkretni. Ja przynajmniej mam takie doświadczenia.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
Osoby starsze to świetni uczniowie, bo są sumienni, bardziej otwarci i konkretni.
Oj, sumienność wykazują również i moim zdaniem większą. Pewnie wynika to z nawyków szkolnych, ale też większej ilości czasu wolnego.
Co do otwartości, czy "konkretności", to nie zauważyłem "odchyłów od normy"
abilidian
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 28 Dołączył: 19 Sty 2010 Posty: 43 Skąd: dolnośląskie
Post nr 6, Wysłany: 2011-02-05, 22:33
Jolly Roger napisał/a:
zapytaj o cel korepetycji to będziesz wiedzieć jak ugryźć. Osoby starsze to świetni uczniowie, bo są sumienni, bardziej otwarci i konkretni. Ja przynajmniej mam takie doświadczenia.
Hm... zgadzam się z Tobą jednak często bywa, że mają słomiany zapał. Tak mi się wydaje, że to wynika z niespełnionych ambicji. Poza tym u mnie młodsi uczniowie zawsze mają zadanie, a jak zapomną... to wiedzą, że i tak będzie sprawdzone następny raz (więc chyba dlatego takie incydenty się rzadko zdarzają)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum