Post nr 1, Wysłany: 2010-11-24, 18:53 kurs języka angielskiego
witajcie
mam pytanie do nauczycieli obcych jezykow bo sama takowym jestem..
otoz ciekawi mnie na jakiej zasadzie mozna zrobic kurs jezyka angielskiego dla dzieci w innej szkole niz sie pracuje. Czy ktos takiego czegos próbował? Czy to trezba zalozyc dzialalnosc gospodarcza czy jak? Na pewno wynajem sali...
Są tylko dwie opcje. Działalność lub zatrudnienie. Opłaci Ci się założenie działalności przy jednym kursie?
A jeśli nie, to nie możesz zrealizować kursu na zlecenie tej szkoły? Kiedyś komitet rodzicielski chyba mógł zatrudniać, jak jest teraz nie wiem.
PS. Szkoda, że nie noszę aparatu, ale jak mi wstawią jakąś endoprotezę albo sztuczną szczękę, to też chyba blog założę
vuem, endoprotezy są drogie i trzeba je wymieniać. Jak ci teraz wstawią, to za dwadzieścia lat będą musieli ci ją wymienić
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum