Post nr 1, Wysłany: 2007-11-03, 14:03 nauczyciele j. obcych, laczmy sie!
no i widzicie, drogie panie, do czego wasze posty nie na temat doprowadzily? zamkneli nam watek i go usuneli, co uwazam za zle posuniecie. otrzymalem ostrzezenie za wulgaryzmy na forum (ciekawe gdzie...) itd. itp.
moderatorem forum jest dojrzala kobieta (tak, tak), ktorej chyba nie pasowaly niektore moje wypowiedzi
tak czy inaczej, laczmy sie i prowadzmy dalej dyskusje, ktora sie robila coraz to ciekawsza.
a. czy tytul mgr to wystarczajacy dowod na to, ze dana osoba dobrze uczy?
b. w jaki sposob jest prowadzona rekrutacja w szkolach publicznych?
c. czy jest szansa na tresciwa dyskusje na tym forum, a nie zarzucania mi, ze uwazam was za buraki?
d. dlaczego osoby na forum czuly sie obrazone moimi postami, skoro nic na nikogo nie powiedzialem?
no to ruszamy!
_________________ - Co ciekawego mozna robic w Opolu?
- Mozna jechac do Wroclawia
Przedmiot nauczania: język niemiecki,bibliotekoznawstwo
Wiek: 34 Dołączyła: 23 Sie 2007 Posty: 605 Skąd: lubelskie
Post nr 2, Wysłany: 2007-11-03, 14:09
Ugryz wydaje mi się że raczej nikt z osób które prowadziły z Tobą dyskusję, nie będzie chciał jej kontynuować. Daj sobie spokój.................. A wątek mój drogi nie został usunięty przez nas tylko dzięki Twoim inteligentnym wypowiedziom.
[ Dodano: 3 Listopad 2007, 15:11 ]
Poza tym wymiana zdań z Tobą nie połączy nauczycieli języka niemieckiego tylko nas podzieli, więc dajmy sobie spokój!
Ugryz wydaje mi się że raczej nikt z osób które prowadziły z Tobą dyskusję, nie będzie chciał jej kontynuować. Daj sobie spokój.................. A wątek mój drogi nie został usunięty przez nas tylko dzięki Twoim inteligentnym wypowiedziom.
aha, chyba ze tak no dobrze, niech bedzie, ze to przeze mnie. jezeli tobie bedzie lzej przez to, to niech tak bedzie. zadalem jednak konkretne pytania i chcialbym uzyskac na nie odpowiedzi. nie musi to byc od ciebie, ani od agnieszki...
nadia napisał/a:
Poza tym wymiana zdań z Tobą nie połączy nauczycieli języka niemieckiego tylko nas podzieli, więc dajmy sobie spokój!
wydaje ci sie ale forum na szczescie nie sklada sie z trzech osob.
Przedmiot nauczania: język niemiecki,bibliotekoznawstwo
Wiek: 34 Dołączyła: 23 Sie 2007 Posty: 605 Skąd: lubelskie
Post nr 7, Wysłany: 2007-11-03, 14:29
Wygląda na to,że za wszelką cenę chcesz otrzymać kolejne ostrzeżenia i " wypaść z obiegu". Zastanów się może czy naprawdę tego chcesz. A tak na marginesie to zastanawiam się czy Ty serio jesteś nauczycielem... i coraz bardziej w to wątpię.
Wygląda na to,że za wszelką cenę chcesz otrzymać kolejne ostrzeżenia i " wypaść z obiegu". Zastanów się może czy naprawdę tego chcesz. A tak na marginesie to zastanawiam się czy Ty serio jesteś nauczycielem... i coraz bardziej w to wątpię.
ale o co ci chodzi?
zadalem na gorze bardzo konkretne pytania, ktore mi przyszly do glowy w trakcie rozmowy ze mna. nie chcesz rozmawiac na ten temat, to znajdz sobie inny watek. nie rozumiem cie naprawde... skoro cie to meczy/drazni/obraza, to po co tutaj zagladasz?
Nadia, dajesz się tak łatwo wciągać w prowokację? Po co? odpuść, to ugryz nie będzie miał z kim "rozmawiać".
to zadna prowokacja. zadalem pytania i oczekiwalem polemiki, ale niestety nadia + agnieszka czuja sie wielce urazone, bo powiedzialem, ze osoba bez kontaktu z zywym jezykiem to tak nie bardzo mi sie widzi i druga sprawa to fakt, ze zrobienie magistra wcale nie oznacza, ze sie potrafia danym jezykiem operowac i ze sie jest takim super-ekstra-nauczycielem.
Za dużo mówisz po niemiecku, bo coraz gorzej u Ciebie z polską gramatyką
wyrwalas cos z kontekstu i mi probujesz udowodnic, ze jestem glupi czy jak?
jezeli jeszcze nie zauwazylas, to pisze generalnie bez polskich ogonkow i kresek - tak, zeby osoby z kodowaniem pozaeuropejskim nie widzialy krzaczkow zamiast liter. rozumiesz?
btw: twoja wypowiedz jest lekko nie na temat...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum