karmiska
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 25 Dołączyła: 01 Wrz 2009 Posty: 30 Skąd: dolnośląskie
Post nr 46, Wysłany: 2009-09-12, 17:33
pół roku to ja tam nie wytrzymam, a przez te pół roku mogłabym znaleźć inną satysfakcjonującą mnie pracę do której bym się nadawała.
Ja nie umiem uczyć, nie wiem jak uczyć języka, nie mam w tym kierunku żadnego doświadczenia ani teoretycznego ani praktycznego. Udzielam korepetycji z angielskiego i już z nimi mam problem, bo mam wrażenie że uczniowie nie rozumieją. Ale jakoś je ciągnę, bo sprawiają mi przyjemność. Stanie przed całą klasą dzieciakow natomiast i użeranie się z nimi nie sprawia mi przyjemności.
Boję się tylko rozmowy z dyrektorką, pewnie będzie mega zła, a ja bede chciała zapaść się pod ziemię
wiki999
Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 47, Wysłany: 2009-09-19, 23:33
Witam,
Rozpoczęłąm pracę w szkole podstawowej, na początku byłam bardzo przerażona tą całą sytuacją. Postanowiłam jednak , że nie będę się poddawać, początki są zawsze trudne, powinno być tylko lepiej!(przynajmniej tak mi się wydaje)
Powodzenia! Nie przejmuj się tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum