monta
Przedmiot nauczania: Język niemiecki
Wiek: 33 Dołączyła: 28 Lip 2010 Posty: 5 Skąd: zachodniopomorskie
Post nr 16, Wysłany: 2010-08-21, 08:34
Koniec sierpnia to już taki okres, że nawet nauczyciele z kilkunastoletnim stażem pracy (jak ja) myślą o roku szkolnym. Przede wszystkim z żalem, że się wakacje kończą, ale też i pojawiają się myśli, jak by tu zrobić, żeby pracowało się lepiej, efektywniej. Nie myśli się o tym całą dobę, ale jednak. Życzę wszystkim mądrych, pracowitych uczniów
arsandra- ja dostałam tę pracę już po zakończeniu roku szkolnego, więc dzieciaki dopiero na pocz. września dowiedzą się jaki podręcznik dla ich wybrałam. A swoją drogą- wybrałam właśnie serię "Kompass", mam nadzieję, że się sprawdzi (jeszcze nigdy nie uczyłam w gimnazjum)
Pozdrawiam!
Nie zdziw się, jak się okaże, że podręcznik masz narzucony przez szkołę ;/
Ja tak cierpiałam w tym roku...
_________________ Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum