Moim zdaniem to dziecko wierzy we własne kłamstwa. Nie potrafi dostrzec różnicy między fikcją, a rzeczywistością.
My tu jednak pomóc nie jesteśmy w stanie. Potrzebni są raczej inni specjaliści.
Po co? Myślisz, że jeszcze jakimś cudem wybrniesz z tego i uratujesz swój honor? Myślisz, że ci jeszcze ktoś uwierzy?
Ty nawet nie nadążasz ponownie edytować swoich postów, tak "wpadasz"!
Anadriel
Przedmiot nauczania: Historia sztuki
Post nr 63, Wysłany: 2009-11-29, 20:57
Przepraszam bardzo. Otwarcie powiedziawszy każdy kto się przyzna do posiadania dwóch odmiennych kont zostaje w trybie natychmiastowym zbanowanym
Do tego twierdzenia uświadomił mnie post Renati23
Temat ten miał służyć mi jako okowa dla wielu przyszłościowych i ówczesnych tematów, które mają realne zastosowanie w teraźniejszości jak i przyszłościowej karierze edukacyjnej.
Ostatnio zmieniony przez Anadriel 2009-11-29, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
No a edytowanie i dopisywanie w nich czegoś, gdy już inny post się pojawił jest na tym forum nieakceptowane. Jeżeli już, to wyraźnie należy wskazać co się dopisało.
Post nr 66, Wysłany: 2009-11-29, 20:59
Sądzę, że zdolność do edycji ma służyć za urozmaicenie danej wypowiedzi oraz dokonania korekty.
Przepraszam bardzo. Otwarcie powiedziawszy każdy kto się przyzna do posiadania dwóch odmiennych kont zostaje w trybie natychmiastowym zbanowanym
Do tego twierdzenia uświadomił mnie post Renati23
Temat ten miał służyć mi jako okowa dla wielu przyszłościowych i ówczesnych tematów, które mają realne zastosowanie w teraźniejszości jak i przyszłościowej karierze edukacyjnej.
Czas więc chyba najwyższy na zbanowanie Anadriel i przyszłego historyka.
Post nr 68, Wysłany: 2009-11-29, 21:00
Moja droga Łobodzianko. Otwarcie nie przyznałam się do tego iż, jestem przyszłymhistorykiem więc wypraszam sobie tego typu tezy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum