Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 1, Wysłany: 2009-01-04, 17:06 Kolory a poziom trudności
nie wiedziałem gdzie to wrzucić
Potrzebuje określenia 3-4 poziomów trudności i ich odpowiedników w postaci kolorów.
tylko kompletnie nie mam pojęcia...może jest taka oficjalna hierarchia ?
najtrudniejszy -czerwony (?)
średni trudniejszy -?
średni lżejszy -?
najłatwiejszy -?
Pomożecie ?;)
_________________ W Chinach nauczycieli nazywa się budowniczymi narodu; czas, byśmy naszych nauczycieli nazywali tak samo. Barack Obama
Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 8, Wysłany: 2009-01-04, 19:14
btw. z tego ca pamiętam szlaki turystyczne mają też kolorystykę.Ktoś dorobił- wymyślił jednak tą legendę ,że to są odpowiedniki stopni trudności i wieś gminna to kupiła.
czarny odpada ,ciężko napisać coś czarnym na tablicy...;)
_________________ W Chinach nauczycieli nazywa się budowniczymi narodu; czas, byśmy naszych nauczycieli nazywali tak samo. Barack Obama
Takie są najczęściej kolorowe kredy do tablic. utrzymane w hierarchii tęczowej (chyba )
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
katty
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 27 Dołączyła: 14 Maj 2008 Posty: 428 Skąd: mazowieckie
Post nr 12, Wysłany: 2009-01-09, 14:55
Ja bym proponowała czerwony jako najtrudniejszy, zielony jako najłatwiejszy. A pomiędzy żółty, jeśli mają być trzy poziomy trudności a jeśli cztery, to żółty (średnio-łatwy) i pomarańczowy (średnio-trudny).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum