Witajcie dzieci Nazywam się (twoje imię i nazwisko) i będe was nauczała ciekawego przedmiotu jakim jest (twój nauczany przedmiot) mam nadzieję że będziemy razem współpracować
Witajcie dzieci Nazywam się (twoje imię i nazwisko) i będe was nauczała ciekawego przedmiotu jakim jest (twój nauczany przedmiot) mam nadzieję że będziemy razem współpracować
Tylko tu chodzi o dzieciaki w klasach I-III
_________________ Prywatnie żyję tak, jak każdy:
Jem, piję, sypiam, patrzę w gwiazdy
Spiker, uczeń naprawdę nie musi wypowiadać się w każdym temacie. Zwłaszcza, jak nie ma w nim doświadczenia żadnego.
Post nr 6, Wysłany: 2009-08-19, 09:28
1 września (po apelu) - podstawowe rzeczy: plan lekcji, co przynieść na następny dzień, termin pierwszego zebrania z rodzicami, informacje o obiadach i funkcjonowaniu świetlicy... dodatkowo: przypominasz jak się nazywasz, mówisz, że cieszy Cię, że będziecie razem pracować i na pewno będzie przyjemnie...
tyle przyszło mi do głowy... zawsze można jeszcze coś dodać
Następnego dnia (2 września) zaczynasz od nauczenia się imion dzieciaków, wprowadzenia zasad zachowania, obejrzenia podręcznika itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum