wiem wiem, tylko chodziło mi o to, że np Anaruk, chłopiec z Grenlandii, czy Dzieci Pana Astronoma, O psie który jeździł koleją... tych tytułów nie ma w przewodnikach, są tylko Baśnie Andersena, jest o 12 braciach....są niektóre w zeszycie lektur..chciałam się tylko was spytać, czy w takim razie wprowadzać co miesiąc taką lekturkę, jak Wy. Kiedyś wcześniej zaczęłam "O krasnoludkach i sierotce Marysi "a potem w kolejnej części przewodnika okazało się, że jest tam przerabiana przez kilka dni lekcyjnych i zonk:)
Witajcie ! Miałem informacje że w klasach I-III SP lekcję Wychowania Fizycznego może prowadzić nauczyciel Pedagogiki specjalność kształcenie zintegrowane , specjalność edukacja wczesnoszkolna oraz również nauczyciel Wychowania Fizycznego . Jak to wygląda według aktualnych przepisów ? Pozdrawiam
hanamat
Przedmiot nauczania: Zajęcia zintegrowane
Wiek: 52 Dołączyła: 29 Mar 2008 Posty: 144 Skąd: wielkopolskie
Post nr 183, Wysłany: 2011-02-22, 16:05
Uprawnienia ma i jeden i drugi, a decyduje dyrektor.
Post nr 184, Wysłany: 2011-04-26, 12:11 kształcenie zintegrowane
Jest tu jeszcze ktoś ?
Kochani, zostałam zatrudniona na zastępstwo w kl. 1 SP
Pomóżcie mi co mam sobie przygotować do pracy, podstawę programową? Czy miesięczne plany muszę zrobić? czy wystarczą te z przewodnika?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum