Witam. Mam taki problem. Zrealizowałam już cały program nauczania w tym roku szkolnym i nie mam co wpisywać do dziennika. Jestem początkującym nauczycielem i nie wiem co się robi w takich sytuacjach. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
Nassira, ale przecież za dziesięć dni koniec roku. A w zasadzie, to odliczając najbliższy weekend, i dzień na rozdanie świadectw i jakiś rausz z tej okazji, to siedem
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Wiem, że mało, ale to tyle miejsca w dzienniku jakby nie było Ja pracuję w dość skomplikowanych warunkach i nie chciałabym, żeby ktoś mi się przyczepił do wpisów aha, dzięki bardzo za odpowiedzi
wymyśl tematy
np
Wakacyjne marzenia
Kwiaty na Dzień Taty
Piosenka jest dobra na wszystko
To już umiemy
itd itp
do każdego ułóż sobie co będziesz robić
Np Wakacyjne marzenia
Swobodne wypowiedzi dzieci na temat wakacyjnych marzeń - gdzie chciałyby się znaleźć. Układanie i pisanie zdań/opowiadania (zależy która klasa). Wakacyjne zadania tekstowe - działania w zakresie... (nie wiem która klasa ). Wakacyjny kolaż. Zabawy z piłkami plażowymi.
_________________ "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum