Jeśli chodzi o program insERT- polecam wszystkim nauczycielom przedmiotów ekonomicznych szkolenie. Właśnie odbyłam takie, organizowane przez firmę pcasystent- strona www.pcasystent.pl.
Program na prawdę nie jest trudny do opanowania , a na egzaminie jest tylko kilka najprostrzych operacji do wykonania.
Strach ma wielkie oczy- ale my nie mamy się czego bać
Jeśli chodzi o szkolenie Insert zgadzam się jest ich dużo i warto skorzystać. Polecam firmę Advisor. Program naprawdę nie jest trudny. Natomiast aby uczyc tego przedmiotu jakim jest pracownia ekonomiczno informatyczna trzeba mieć plan wynikowy. Czy ktoś taki posiada? bardzo proszę o odpowiedź
Chciałabym skontaktowac sie z osobą, która przygotowuje w tym roku do egzaminu technika ekonomistę i ma plan do przedmiotu pracownia ekonomiczno informatyczna oraz jakieś pomoce
Warto wejsc na strone:
InsERT - serwis dla nauczycieli
Tam sa do pobrania materialy, jest spis osrodkow prowadzacych szkolenia z programow InsERT.
Kazda szkola z tych 850 dostaje specjalne podreczniki dla nauczycieli. Trzeba tylko sie skontaktowac z Insertem (kontakt na stronie)
Post nr 40, Wysłany: 2010-01-14, 00:16 Przygotowanie do egzaminu zawodowego
Witam, sądzę że warto zaprezentować metody przygotowania do egzaminu oraz wymienić się materiałami, arkuszami i testami. Ilość zdanych egzaminów to niestety ostatnio jedna z metod oceny szkoły, więc chyba warto porozmawiać.
Materiały jakie zebrałem publikuję nieodpłatnie na swojej stronie. Może jakiś modek się wtrąci czy mogę podać adres na forum . Jestem czynnym egzaminatorem w informatyku, teleinformatyku i elektroniku.
Przecież adres Twojej strony jest dostępny
Pod Twoim postem są podane następujące informacje: profil, możliwość wysłania prywatnej wiadomości przez forum, Twój @ i Twoja strona www
Widz w tym, że ta niby konkurencja to gość biorący dostęp za SMSy, ja chcę zbudować społeczność wymieniającą doświadczenia i materiały.
Z mojego punktu widzenia moja strona będzie szybko dużo skuteczniejsza i oczywiście zapraszam do pomocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum