Witam, ja jesten nauczycielem kształcenia zintegrowanego i przedszkolnego ale niestety nie pracuję. Wychowuję 2-letnią córeczkę ale czuję, że już czas pójść do pracy
Witam:)
Pracę w szkole rozpoczęłam w marcu br. - uczyłam tylko technologii. Od września uczę technologii gastronomicznej oraz praktycznej nauki zawodu w ZSZ (kucharz małej gastronomii). Pozdrawiam:)
Przedmiot nauczania: ekonomiczne i informatyczne
Post nr 44, Wysłany: 2009-08-30, 15:03
Witam wszystkich "zawodowców" . Uczę w Technikum przedmiotów ekonomicznych i informatycznych. W nadchodzącym wielkimi krokami nowym roku szkolnym będę nauczać ekonomiki przedsiębiorstw, pracowni ekonomiczno - informatycznej, multimediów i grafiki komputerowej. Pozdrawiam
Również Witam... Uczę w Centrum Kształcenia Praktycznego....Przedmioty związane z budownictwem A że to kształcenie modułowe więc tak do końca sprecyzować się tego nie da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum