edzia, Witam
Ja uczę w Zespole Medycznych Szkół Policealnych anatomii i patologii. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami w zakresie realizacji podstaw programowych w zawodach okołomedycznych.
Chętnie wymienię się spostrzeżeniami w zakresie realizacji podstaw programowych w zawodach okołomedycznych.
Właśnie mniej więcej taki był cel założenia tego wątku. Ale jakoś nauczyciele przedmiotów zawodowych nie wchodzą na forum. Nawet nauczycieli branży ekonomicznej trudno tu wielu spotkać, choć to najliczniej reprezentowana ponoć branża.
lakesik
Przedmiot nauczania: Inne
Wiek: 37 Dołączyła: 02 Maj 2010 Posty: 2 Skąd: kujawsko-pomorskie
Post nr 64, Wysłany: 2011-05-09, 10:48
Hej ja uczę przedmiotów zawodowych e Szkole policealnej medycznej ale w kierunku Dieetetyk.
Przedmiot nauczania: Inne
Wiek: 25 Dołączyła: 25 Sie 2009 Posty: 13 Skąd: podkarpackie
Post nr 65, Wysłany: 2011-06-01, 09:11
Witam,
Lakesik mam pytanie, czy, żeby uczyć dietetyki trzeba mieć ukończone studia z dietetyki czy wystarczy może jakiś kurs? Ja jestem po kursie. Ale w sumie przyznam, że na razie nie spotkałam się z nauczycielem od dietetyki. A bardzo mnie to fascynuje Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum