Post nr 1, Wysłany: 2011-08-30, 16:48 Wszystko co hotelarzom jest niezbędne do pracy
Nie wiem czy jest już gdzieś temat gdzie nauczyciele przedmiotów hotelarskich dzielą się swoim doświadczeniami zawodowymi i nie tylko więc zakładam nowy wątek.
Ja jestem nauczycielem w Technikum hotelarskim od roku. To będzie mój drugi rok i troszkę pomieszany, bo mieliśmy modułowy program nauczania,
a teraz pierwszaki wejdą na przedmiotowym programie nauczania
http://hotelarze.pl/praktyki/zawody_341_04.pdf
No to tym bardziej coś nie gra, bo tytuł tego pliku to "podstawa programowa", a teraz piszesz, że program nauczania. Nie rozróżniasz tego? Programem nauczania (przedmiotowym) to też nie jest.
mania 12
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 6, Wysłany: 2012-02-28, 19:35
Ulinka01, cześć jestem nauczycielem w szkole hotelarskiej i turystyki teraz moja szkoła wchodzi w modułowy program nauczania może mogłabyś mi pomoc
mania 12 podaj email to Ci prześlę to co mam
A jak tam u Was z nową siatką godzin i programami. Ja już się zaczynam martwić o etat, bo jest Nas 3 a godzin mało oj mało
matmanamaksa
Przedmiot nauczania: Matematyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum