Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 47, Wysłany: 2009-09-29, 13:49 prośba o nuty
Tez poszukuje tej melodii. Nuty bardzo by mi ułatwiły sprawę (przygotowuję apel w szkole). Byłoby super gdybyś mógł mi je przesłać na meila: gabib1@o2.pl
Post nr 52, Wysłany: 2009-11-22, 15:32 PILNE TAŃCE LUDOWE
Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu melodii krakowiaka "Albośmy to jacy tacy" i kujawiaka "Czerwone jabłuszko". Potrzebne jak najszybciej, mogę ściągnąc albo też kupic gotowe płyty. BARDZO WAŻNE - do nauki tańców dla dzieci w szkole podstawowej.
Wpisz w Google.
Jedno natychmiast po wpisaniu znalazłam. Są to nuty krakowiaka.
http://www.bibliotekapios...yspiewaj_krakow
Myślę, że jak poszukasz to i "Czerwone jabłuszko" też szybko znajdziesz.
A z drugiej strony to nie mogę zrozumieć awersji wielu osób proszących o jakieś materiały, do korzystania z wyszukiwarki internetowej.
Post nr 54, Wysłany: 2009-11-22, 17:18 Re: PILNE TAŃCE LUDOWE
czinosss napisał/a:
Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu melodii krakowiaka "Albośmy to jacy tacy" i kujawiaka "Czerwone jabłuszko". Potrzebne jak najszybciej, mogę ściągnąc albo też kupic gotowe płyty. BARDZO WAŻNE - do nauki tańców dla dzieci w szkole podstawowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum