Post nr 1, Wysłany: 2011-01-09, 19:48 Praca - kolonie letnie
Poszukuję nauczycieli którzy posiadają swoje grupy kolonijne lub takowe mogą zorganizować.
Oferuję wysoką prowizję (120-200 zł od dziecka), atrakcyjne miejscowości w Polsce i za granicą oraz zatrudnienie.
Jak się najeżdża na te przyciski u góry (TOP, Polskie Morze, Sportowe etc.), to menu się wysuwa pod obrazkami i nie widać, co tam jest napisane. Taka moja uwaga
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
A ja bym zmienił kolor strony. Wali strasznie po oczach. Po kilkunastu sekundach nie mogłem już patrzeć. To musi być strasznie szkodliwe. Powinni tego zakazać. To moja uwaga.
Fakt, strona jest dość jaskrawa. Chociaż może masz źle skonfigurowany monitor, bo u mnie tego aż tak nie widać.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Mam płaski wyświetlacz szajsunga elcede. Z funkcją odtwarzania radia, telewizji i dzieleniem ekranu. Więc raczej mam dobry monitor.
Ale w sumie, co kto lubi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum