Post nr 1, Wysłany: 2008-10-04, 14:52 happening ekologiczny
W najbliższym czasie mam zorganizować w szkole średniej coś na wzór happeningu ekologicznego i proszę o pomoc. Może ktoś z Państwa już coś takiego organizował i podzieli się doświadczeniem? Z góry dziękuję.
Jako licealista chętnie pomogę, jednakże pytanie moje brzmi - czego ten happening ma dotyczyć? Tzn jaka będzie jego tematyka, bo ekologia to bardzo obszerny dział.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
moje klasy mają przewalone, bo "na ochotnika" raz w miesiącu kilka osób zglasza się by zrobic jakiś happening na długiej przerwie. Przerabiałem już rewię eko-mody, zdrowe odżywianie, zdrowe włosy i paznokcie, no smoking, kolekcjonowanie baterii i parę innych rzeczy niekoniecznie związanych z ekologią.
Jaki jest cel happeningu?
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum